Most popular

Stockholm hårsalong

SVT:s granskning är ett bra exempel på ett medieetiskt vakuum. Är det fritt fram att visselblåsa inom Sveriges största myndighet? Sveriges televisions, Sveriges Radios, Dagens Nyheters, Svenska


Read more

Stadscyklar stockholm pris

1 dag sedan Fetaste glidarhojjen i stada! Titta mer på Grade. 58 7 timmar sedan, säljer unik fixie/singlespeed cykel i väldigt bra skick som är varsamt använd.


Read more

Musikaffär köpmangatan örebro

Rudbecksgatan på en bro. Saturday : 10:00 - 16:00, sunday (today) : 12:00 - 16:00, edit these opening hours. Wednesday : 10:00 - 19:00, thursday


Read more

Helsingborg bygglovsarkiv


helsingborg bygglovsarkiv

2, "Industriutställningens nöjesfält". Nybyggnad av affärs-, kontors- och flerbostadshus åt Värnamo sparbank.

Där förvaras konstruktions-, arkitekt- och ventilationsritningar men även handlingar rörande bygglov och bygganmälan.
Bygglovsarkivet är ännu inte publicerat som öppna data, men vi har en hel del öppna data som kanske kan vara av intresse, tex fastighetsgränser och gällande detaljplaner.
Bygglovsarkiv, i Helsingborgs bygglovsarkiv finns beviljade bygglov med tillhörande ritningar och handlingar sedan en lång tid tillbaka.
Om du behöver en ritning på ett hus kan du beställa handlingar från bygglovsarkivet.
Tänk på att de uppgifter du lämnar in är allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen om inte sekretess enligt sekretesslagen gäller.

Stena line resor helsingborg
Huvudlös helsingborg
Hyresrättsföreningen helsingborg
Polsk butik i helsingborg

23 Bebyggelse och boendemiljö i Örkelljunga Värt att värna - Värnamo stad,. Vi kontaktar dig genom den e-postadress som du angivit i din ansökan. Personuppgiftsansvarig: Stadsbyggnadsnämnden, Helsingborgs stad. Helsingborg samt disponent vid Åbjörn Andersons Mekaniska Verkstad i Svedala från 1891 fram till sin död 1906. Information om avgifter inom bygglov, arkiv, vi har ett digitalt bygglovsarkiv där det finns möjlighet att söka efter äldre ritningar på olika fastigheter. Helsingborgs stad: Bygglovsarkiv, landskrona stad: Våra digitala arkiv, nSVA tar ut en avgift för att täcka vad det kostar att kopiera och skicka handlingar till dig. Behandling av personuppgifter, dina personuppgifter behandlas för att kommunen ska kunna sammanställa en ansökan/anmälan om bygglov. Nybyggnad av flerbostadshus åt folkskolläraren.

Mammografi helsingborg privat
Helsingborgs fritidscenter
Tåg helsingborg helsingör köpenhamn


Top news

Das Personal ist freundlich und das Zimmer war sauber und von der Größe auch. Klicken Sie hier für mehr Informationen. Unser Zimmer war schön und geräumig...
Read more
"Vår främsta fackliga kamp de närmaste åren är kvinnornas kamp. Ni reser bekvämt från dörr till dörr och vår serviceinriktade personal tar hand om er och ser..
Read more
På Lager 157 gillar vi klassiker, oavsett om det är ett par jeans, en T-shirt eller ett par schyssta chinos. Det var här i längs landsväg 157..
Read more
Sitemap