Most popular

Mama mia stockholm karlavägen

ultraljud, vi har specialistkompetens inom ultraljud och arbetar med den senaste tekniken gynekologi. Hos oss får du och ditt barn den tid ni behöver. Vi vill också


Read more

Mango lounge genève

The Mango Lounge is an Indian restaurant with a difference. Click here for website. . Reservations or call/WhatsApp. Presented in a contemporary setting, and situated in the


Read more

Luftfuktighet umeå idag

Den absoluta luftfuktigheten har ökat, tio stationer i Sverige med i stort sett kompletta tidsserier för perioden har valts ut från Bredåkra i söder till Arjeplog i


Read more

Uppsala vårdcentral centrum


uppsala vårdcentral centrum

Gröna Lund, chokladtillverkning har varit en av aktiviteterna på jobbet. I takt med fler listade patienter har trycket ökat på vår personal. Inte minst bra för våra patienter då man många gånger kan behöva hjälp av flera vårdgivare och vi har lätt att se helheten. Under året har vi också utökat vårt utbud och kan nu erbjuda specialistvård i gynekologi. Vid så kallat dubbelinsjuknande kan man ha fått bakterie som följdsjukdom och då hjälper antibiotika, men man blir i regel frisk utan. Därför känns det så bra att vi förutom husläkare, dietist, sjukgymnaster, psykolog, kurator, specialistsjuksköterskor.fl nu även kan erbjuda denna specialistkompetens till Uppsalas kvinnor under ett och samma tak.

Hosta/nys i armbågsvecket för att minska smittspridningen. Många nyfikna kom hit och fick kika på våra topprenoverade och mysiga lokaler, träffa oss, smaka på nyttig och smarrig mat och dryck från. För att ni ska kunna lära känna oss lite bättre, kunna kommunicera med oss och få det där lilla extra har vi även under året arbetat med sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Enköpings kommun, uppsala kommun, uppsala kommun Östhammars kommun, uppsala kommun, uppsala kommun, uppsala kommun, heby kommun, uppsala kommun (öppnas i nytt fönster). Vi tyckte alla att det skulle bli så spännande och roligt att vara med från början och skapa en vårdcentral där vi och våra patienter skulle trivas och få riktigt bra vård. 2 erfarna gynekologer ; Katarina och Pär flyttade in hos oss i december och har sedan dess blivit bokade snabbt då det har varit mycket svårt att hitta och få tid hos en gynekolog i Uppsala. Och här avstår jag från att svara!

Alla vårdcentraler A-Öuppsala vårdcentral centrum

Till sist vill vi bara tacka alla som hittat hit och ett stort tack till alla som har pratat gott om oss! Först väntar dock en nykläckt bebis i sommar och vi önskar Erik och familjen lycka till! Att kvinnor prioriterar sin hälsa är en angelägen fråga för att orka med de utmaningar som vår stundtals så stressade tillvaro kräver. Vi vill gärna hitta lösningar och vrider och vänder på de problem som dyker upp. Helt nyrenoverade, fräscha oktoberstämman uppsala och mysiga lokaler där med. Vi som var med, och det är ganska många av oss, minns dagarna då vi startade upp Vårdcentralen. Många är de som har hittat hit, hittills är det drygt 4000 personer som har givit oss förtroendet och valt oss som sin vårdcentral och antalet ökar i en jämn och snabb takt. Inte minst är det viktigt att göra vägar in i vården enkla och inte kommunicera på ett krångligt sätt som bara vi inom vården förstår.

Förskola göteborg centrum kontakt
Naglar uppsala pris


Top news

Arkitekt och projektledare Josua Smedberg: Tel: (telefontider: må-fr 8-17 e-mail). Vi lägger alltid största vikt vid att kvalitet och använder alltid rätt material och rätt konstruktioner något..
Read more
Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Trevlig personal och inga problem att släntra in..
Read more
Skånska Byggvaror har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har nu även 13 showroombutiker. Fyra personer får anställning och butiken är den första inom konceptet Byggmax..
Read more
Sitemap